×
×

جلسه کارگروه آرد و نان سلماس برگزار شد

  • کد نوشته: 6682
  • ۵ دی
  • ۰
  • نشست کارگروه آرد و نان باهدف بررسی وضع نظارت و بازرسی حوزه گندم، آرد و نان شهرستان برگزار شد.
    جلسه کارگروه آرد و نان سلماس برگزار شد

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سلماس پیام، جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان به ریاست ذبیح اله کاظمی فرماندار سلماس، رؤسای دستگاه‌های اجرایی و اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان به‌منظور اتخاذ تدابیر لازم برای ارائه خدمات مناسب در حوزه آرد و نان به شهروندان و ارائه راهکارهای لازم جهت نظارت بر تأمین و کیفیت نان در سطح شهرستان برگزار شد.

    در این جلسه ضمن آسیب‌شناسی وضع بازرسی و نظارت بر واحدهای نانوایی و فرایند تولید و حمل آرد، بر نظارت جدی بر واحدهای نانوایی برای جلوگیری از افزایش قیمت نان و برخورد با متخلفان تأکید شد.

    همچنین مقرر شد برای جلوگیری از خروج آرد از شبکه مصرف انسانی اقدامات پیشگیرانه توسط دستگاه‌های اجرایی ناظر به عمل آید.

    در ادامه این نشست پیرامون مسائل و مباحث سهمیه آرد خبازی‌ها، نحوه نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها، کیفیت توزیع آرد سهمیه‌ای بین نانوایی‌ها و… به بحث‌وبررسی پرداختند و تصمیماتی اتخاذ شد.

    ذبیح اله کاظمی فرماندار سلماس در این جلسه کارگروه گفت: بررسی و نظارت مداوم بر نانوایی‌ها باید موردتوجه قرار گیرید و اگر واحدی از خبازی‌ها عملکرد مناسب داشت باید تشویق شود و اگر غیر از این بود قطعاً باید برخورد لازم صورت گیرد.

    وی بیان داشت: ساماندهی، تأمین و توزیع آرد و کیفیت‌بخشی پخت نان از اولویت‌های مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان این شهرستان در جهت رضایتمندی شهروندان است.

    فرماندار سلماس همچنین خواستار افزایش سهمیه آرد باکیفیت برای مناطق شهری روستایی، مساعدت در حمل آرد مناطق روستایی، ارائه تسهیلات ارزان‌قیمت برای بهسازی واحدهای نانوایی شدند که پایدار مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قول مساعد در جهت رفع موارد خواسته شده را دادند.

    کاظمی عنوان کرد: در خصوص قیمت نانوایان آزادپز و غیر رایانه‌ای نیز طبق مصوبات این جلسه، بایستی کلیه نانوایان نرخ‌نامه مصوب را در واحدهای خود (در معرض دید خریداران) نصب کنند و خرید نان تنها بر اساس نرخ‌نامه‌های اعلامی انجام گردد. مورد تأکید است؛ اگر نرخ‌نامه توسط واحد نانوایی نصب نشده بود شهروندان ضمن تماس با سامانه ۱۲۴ تخلف صورت‌گرفته را اعلام کنند تا با افراد متخلف برخورد شود.

    بر اساس مصوبات این کارگروه ضروری است مراحل عملیات استفاده از کارت‌خوان تماماً توسط خریداران نان انجام و ثبت شود و جهت پیشگیری از تخلفات احتمالی این عملیات به نانوایان محول نگردد.

    همچنین در این جلسه با موضوع طرح شهید آبشناسان و دوگانه‌سوز کردن ۳۰ درصد نانوایی‌ها و بازرسی‌های بموقع و به هنگام، ساماندهی، تأمین و توزیع آرد و کیفیت‌بخشی پخت نان در جهت رضایتمندی شهروندان مورد تأکید قرار گرفت.

    انتهای خبر/

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    7 − چهار =