×
×

برگزاری دوره دسترسی با طناب در سلماس

  • کد نوشته: 6201
  • ۴ آذر
  • ۰
  • دوره دو روزه تخصصی پایه دسترسی با طناب در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد.
    برگزاری دوره دسترسی با طناب در سلماس

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سلماس پیام، دوره دو روزه تخصصی پایه دسترسی با طناب برای نجاتگران هلال‌احمر سلماس در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد.

    مهدی رضایی رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان سلماس گفت: در این دوره مباحث اصول و مقدمات، تجهیزات انفرادی، تجهیزات گروهی، آموزش دسترسی با طناب، انتقال مصدوم با تیرول، کار روی طناب، صعود و تعویض ابزار، صعود و فرود بدون ابزار فرود، تعویض طناب و عبور از گره و دیگر موارد تخصصی مورد بررسی و تدریس قرار گرفت.

    وی افزود: مهارتی است که با بهره‌گیری از تکنیک‌های صخره‌نوردی و غار نوردی به ظهور رسیده است.

    رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان سلماس ادامه داد: در مهارت دسترسی با طناب افراد ماهر و باتجربه، طناب‌های صنعتی ویژه‌ای را به کار گرفته و عملیات دسترسی را به‌گونه‌ای طراحی می‌کنند تا کارگران بتوانند بدون استفاده از داربست، یا سکوهای معلق مانند کلایمر، به‌راحتی به نمای ساختمان‌های بلند یا دیگر فضاهای عمودی مانند دیواره‌های مخازن نفتی یا سازه‌های نیروگاهی دسترسی پیدا کنند.

    رضایی گفت: دسترسی با طناب تکنیک امکان دسترسی به مکان‌های دشوار و بلند را بدون نیاز به سازه‌های سنگین نظیر داربست فراهم می‌آورد و به کاربران اجازه می‌دهد تا کارهای مختلفی از جمله بازرسی، تعمیرات و نگهداری را با سرعت و کارایی بالا انجام دهند.

    وی بیان داشت: طناب کار صنعتی از یک سو به بخش قابل اطمینانی از سازه متصل شده و طرف دیگر با اتصال به تونوکه یا هارنس، آن‌ها را به حالت معلق و کنترل شده درآورده و اجازه مانورهای گوناگون جهت دسترسی به سطوح عمودی سازه‌های مرتفع را خواهد داد.

    رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان سلماس اظهار کرد: در استانداردهای کار صنعتی با طناب علاوه بر تجهیزات کاملاً ایمن در نظر گرفته شده برای عملکرد مطمئن طناب اصلی یا همان طناب کار، الزامی است تا به طور دائم و پیوسته از یک سیستم پشتیبان نیز استفاده شود.

    رضایی عنوان کرد: تکنسین کار صنعتی با طناب همواره حداقل به دو نقطه مستحکم و مستقل از یکدیگر اتصال دارد. هنگامی که کار در ارتفاع، با طناب پشتیبانی می‌شود، هر یک از طناب‌ها، متصل به تجهیزات و مکانیزم‌های فرود ایمن در صورت بروز خرابی است.

    وی تصریح کرد: تمام تجهیزات بر اساس دستورالعمل‌های مشخص به طور منظم بازرسی و نگهداری می‌شود. پیاده‌سازی عملیات و به‌کارگیری درست سیستم‌های کاری از طریق دستورالعمل‌های دقیق و استانداردسازی شده مورد استفاده قرار می‌گیرند.

    رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان سلماس گفت: تکنسین‌های دسترسی با طناب برای دسترسی و موضع‌گیری در این محیط‌ها از روش‌های فرود، صعود و جابه‌جایی افقی استفاده می‌کنند.

    انتهای خبر/

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    یک × 1 =