به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سلماس پیام، گیاه جنسینگ هندی نخستینبار بهصورت زراعی در بیش از یک هکتار از مزارع شهرستان سلماس کاشته شده است و پیشبینی میشود امسال بیش از یک هزار کیلوگرم ریشه این گیاه برداشت شود.
توحید منافی مدیر جهاد کشاورزی سلماس از کشت نخستینبار گیاه جنسینگ هندی در شهرستان گفت: محصول جنسینگ هندی با نیاز کمآبی و بدون نیاز به کود شیمیایی و یا سموم کاشته میشود.
وی افزود: ریشه این محصول بدون هیچ فراوری در بازارهای داخلی تا یک میلیون تومان بفروش میرسد و بخشی از محصول هم باقیمت بالاتری به کشورهای خلیجفارس صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سلماس بیان کرد: جنسینگ هندی همیشه در آیورودا و سایر شیوههای طب سنتی مورداحترام بوده است، مطالعات علمی نیز آنچه را که طب سنتی در مورد بسیاری از خواص دارویی این گیاه بیان کرده است، ثابت کرده است.
منافی گفت: بیشتر مزایای جنسینگ هندی ناشی از ترکیبات شیمیایی موجود در ریشه و برگهای گیاه است. از برگها بیشتر در چای استفاده میشود.
وی اظهار داشت: ریشه را میتوان به طرق مختلف استفاده کرد؛ اما این روزها بیشتر خشک، پودر شده و بهعنوان مکمل مصرف میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سلماس بیان داشت: در زندگی مدرن و سریع این روزها طبیعی است که احساس خستگی و کسالت کنیم. سبک زندگی ناسالم و رژیم غذایی میتواند استقامت شما را کاهش داده و باعث احساس خستگی شود، اگر در کنارآمدن با کارهای روزانه خود با مشکل روبرو هستید یا احساس میکنید استقامت ندارید، میتوانید از جینسینگ هندی استفاده کنید.
وطن سپاس کارشناس جهاد کشاورزی از ارائه آموزشهای لازم از سوی جهاد کشاورزی به بهرهبرداران علاقهمند به کشت این محصول خبر داد.
بیش از ۸ هزار گونه گیاهی در کشور شناسایی شده که از این تعداد بیش از یک هزار و ۲۰۰ گونه در طبیعت آذربایجان غربی وجود دارد و از این تعداد، بیش از ۳۰۰ گونه گیاهان دارویی در سلماس شناسایی شده است.
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید