به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سلماس پیام، نشست مشترک مدیر جهاد کشاورزی به همراه کارشناسان موضوعی مدیریت با شرکت کشت و صنعت پگاه برگزار شد.
در این نشست که با موضوع کاشت و برداشت ذرت علوفهای در سطح شهرستان سلماس و با حضور کشاورزان، مکانیزه کاران (چاپر) و… برگزار شد، توحید منافی مدیر جهاد کشاورزی سلماس گفت: با تشکیل چنین جلساتی شاهد ایجاد تعامل بیشتر و سازنده در بین شرکت پگاه بهعنوان بزرگترین مجتمع کشت و صنعت و دامپروری شمال غرب کشور و کشاورزان منطقه، خواهیم بود.
وی اضافه کرد: در رابطه با طرحهای بحث الگوی کشت و تهیه نقشه تناسب اراضی در شهرستان برای اولینبار با مطالعه مشاورین و اساتید دانشگاه در حال انجام است.
منافی تصریح کرد: اجرای الگوی کشت در شهرستان میتواند در رابطه با تهیه زیر ساخت مهم و بااهمیت بخش کشاورزی بخواهیم نام ببریم میتوان گفت، اگر الگوی کشت در جایی رعایت نشود باعث هدر رفت منابع آبی و منابع خاک و پیامدهای ناگواری در بخش کشاورزی را در پی خواهد داشت.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان سلماس عنوان کرد: به لطف خدا با اجرای الگوی کشت در شهرستان و همچنین تهیه نقشه تناسب اراضی بتوانیم یک نقشه مدون و مرتب برای کشاورزی شهرستان با تلاش محققین دست پیدا کنیم.
وی همچنین گفت: اجرای طرح جهش تولید در دیم زارها با سطح زیر کشت ۹ هزار و ۴۵۰ هکتار در شهرستان توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و همکاری سازمان جهاد کشاورزی بهصورت فرا دستگاهی در حال اجرا است.
فرزاد رضایی مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری پگاه سلماس نیز در این نشست خواستار حمایت سازمان جهاد کشاورزی از کشاورزان و دامداران این منطقه در فصل برداشت ذرت علوفهای شد و اظهار داشت: کارشناسان این شرکت بخصوص کارشناس ناظر زراعت در محل این شرکت حضور یافته و در خصوص تحویل ذرت علوفهای از نوع چین یک و سایر محصولات مورد خریداری این شرکت از نزدیک فرایند کیفیت را مورد بررسی قرار دهند.
وی افزود: همچنین قرارداد و تفاهمنامه مناسب نیز بهصورت کاملاً اجرایی در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری پگاه سلماس در ادامه گفت: باتوجهبه کشت عمده خوراک دام (علوفه دامی) در منطقه، شاهد تأمین علوفه مناسب با کمترین قیمت در شهرستان سلماس هستیم.
رضایی محصولات موردنظر خریداری شرکت مزبور را به شرح زیر اعلام نمودند:
۲۵۰۰۰ تن ذرت علوفهای
کلش ۴۰۰۰ تن
۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ تن یونجه
قصیل جو (جو نارس)
مکانیزه کاران و کشاورزان منطقه نیز نسبت به ارائه مسائل و مشکلات خود پرداختند.
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید