×
×

برگزیدگان جشنواره «شهر من سلماس» معرفی شدند

  • کد نوشته: 3250
  • ۲۴ اردیبهشت
  • ۰
  • هم‌زمان با دهه کرامت برگزیدگان جشنواره داستان کوتاه «شهر من سلماس» معرفی شدند.
    برگزیدگان جشنواره «شهر من سلماس» معرفی شدند

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سلماس پیام، اداره کتابخانه‌های عمومی سلماس به همت محفل ادبی پیام‌یار کتابخانه شهید بهشتی و با مساعدت شورای شهر نخستین جشنواره داستان کوتاه (شهر من سلماس) به دو زبان فارسی و ترکی با محوریت اصلی زلزله سلماس در سال ۱۳۰۹ و با موضوع ویژه در مورد تاریخ و وقایع شهر سلماس از جمله، فاجعهٔ اسف‌بار جیلولیق، دفاع مقدس و… در این شهرستان و باهدف معرفی برگزیدگان جشنواره در سالن جلسات فرمانداری سلماس برگزار شد.

    حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ابراهیم طباطبایی امام‌جمعه سلماس در آئین اختتامیه جشنواره داستان کوتاه «شهر من سلماس»، ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد کریمه اهل‌بیت (ع) گفت: آشنایی جوانان بافرهنگ و تاریخ خود در تقویت و حس وطن‌دوستی جوانان اهمیت قابل‌توجهی داشته و برگزاری چنین مسابقات و جشنواره‌هایی در این زمینه نقش بسزایی دارد.

    اکبر جسوری نماینده اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان غربی گفت: تاریخ و قدمت شهرستان سلماس به‌قدری پربار و غنی است که حتی نمی‌توان در قالب داستان بلند به مخاطب انتقال داد چه برسد به داستان کوتاه.

    وی افزود: شرکت‌کنندگان استعداد با شکوهی دارند که تاریخی به قدمت سلماس را قادر شدند در قالب داستان کوتاه به رشته تحریر درآورده و گوشه کوچکی از تاریخ سلماس را به تصویر بکشند.

    جسوری همچنین ادامه داد: جشنواره «شهر من» به دو زبان فارسی و ترکی با محوریت اصلی زلزله سلماس در سال ۱۳۰۹ و سایر وقایع تاریخی این شهرستان برگزار شد که بیست و دو اثر از اعضای نویسنده و فعال کتابخانه‌ها و دانش‌آموزان به دبیرخانه رسید.

    نماینده اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: هدف‌های اصلی این جشنواره اهمیت‌دادن به تاریخچه شهر سلماس، کشف استعدادها و پرورش نویسندگی افراد بود که در فاصله این فراخوان نشست‌های تخصصی تاریخچه شهرستان سلماس، توسط نویسندگان و تاریخ‌پژوهان سلماسی برگزار شد.

    وی بیان کرد: حدود ۲۲ اثر از اعضای نویسنده و فعال کتابخانه و دانش‌آموزان به دبیرخانه رسید. سه تا اثر از اسماً غفاری، دلوین اطمانی و ساره موسوی به ترتیب نفرات اول تا سوم، و از میان آثار نوجوانان نیز اثر ماهنی موفقی با عنوان «درخت انار» به‌عنوان آثار برتر انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت؛ و نیز آثار مینا کریمی، محمود تاری وردی پور نیز شایان تقدیر انتخاب شد.

    لازم به ذکر است اهداف اصلی این جشنواره اهمیت‌دادن به تاریخچه و بیشینهٔ شهر سلماس، کشف استعدادها و پرورش آن است که در راستای کارگاه‌های داستان‌نویسی تدریس شده توسط دبیر محفل سمیرا ساعدی در کتابخانه شهید بهشتی که طی مدت اعلام فراخوان جشنواره نیز نشست‌های تخصصی تاریخچه این شهرستان، توسط شاعر و پژوهشگر آقای جعفر قاسمی و آقای اسعدی، دبیر تاریخ و جغرافیا و آقای ویلسون تجدد و استاد مهرزاد صدقیانی و آقای محمود تاریوردی پور صورت گرفت و آقای احسان صابونچی نیز در مورد کوه‌های شهرستان سلماس اطلاعاتی را در اختیار مخاطبان قرار دادند.

    انتهای خبر/

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    2 × دو =