×
×

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد:
برگزاری جشنواره شعر رضوی در سلماس

  • کد نوشته: 3199
  • ۱۷ اردیبهشت
  • ۰
  • رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سلماس از برگزاری جشنواره شعر رضوی با حضور شاعرانی از کشورهای مختلف در این شهرستان خبر داد.
    برگزاری جشنواره شعر رضوی در سلماس

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سلام پیام، رامین پور عباس رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سلماس با بیان اینکه ۲۴ شاعر اهل سلماس در این جشنواره شرکت کردند، گفت: جشنواره بین‌المللی شعر رضوی به زبان ترکی باهدف اشاعه، ترویج و انتشار فرهنگ منور رضوی، گسترش و حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و ادبی مرتبط با سیره اهل‌بیت (ع) اجرا می‌شود.

    وی با اشاره به برگزاری اختتامیه هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در ۲۶ اردیبهشت گفت: علاوه بر ۴۱۶ اثر ارسالی از داخل کشور، ۱۲۰ اثر از ۶۰ شاعر کشورهای مختلف از جمله ترکیه، آلمان، هلند، عراق، روسیه و ترکمنستان به این جشنواره ارسال شده است.

    پور عباس اضافه کرد: شاعرانی از استان‌های آذربایجان شرقی، قم، مشهد، زنجان، تهران، اردبیل، همدان، کرمانشاه، قزوین، سمنان، البرز، خراسان جنوبی، مازندران، گیلان و آذربایجان غربی در این جشنواره شرکت دارند.

    رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سلماس بیان کرد: آثار ارسالی از شاعران سلماس در این دوره با رشد چشمگیر مواجه شده است ۴۰ اثر از ۲۶ شاعر توسط شاعران سلماسی به جشنواره ارسال شده است و امید است با میزبانی شایسته از این جشنواره شاهد افتخارآفرینی شاعران سلماس نیز در این مراسم باشیم.

    وی استفاده از ابزار مؤثر و زبان گویای شعر در جهت ترویج معارف دینی و رضوی، ایجاد جریان تولید محتوا در حوزه شعر رضوی و حمایت از شاعران آیینی را از جمله اهداف این جشنواره بین‌المللی عنوان کرد.

    پور عباس گفت: تدوین برنامه‌های فرهنگی اثرگذار نیاز به تلاش و همت بیشتر از سوی فعالان این حوزه، انجمن‌ها و مؤسسه‌های این عرصه است تا با فراگیرشدن فعالیت‌های فرهنگی، تفکر فرهنگ بر فناوری برتر است دوباره زنده شود.

    رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سلماس تفکری که امروز ماهواره، گوشی‌های تلفن همراه آن را تسخیر کرده‌اند و فرهنگ در برابر قدرت خیره‌کننده ابزار و فناوری تسلیم شده است و در بستر عشرت، خود را باخته است؛ زیرا افزایش استفاده از رسانه‌های نوین، گوشه‌نشینی و انزوا، عدم تحرک، کم‌شدن خلاقیت توسط کودکان، کاهش مطالعه کتاب از جمله مواردی است که همگان بر آن اتفاق‌نظر دارند.

    وی اظهار کرد: برنامه‌ریزان و متولیان دولتی برنامه‌های فرهنگی باید این نکته را در نظر بگیرند که در توزیع برنامه‌ها، عدالت بخشی را در نظر بگیرند و بیشترین اعتبار را فقط در یک بخش در یک شهر هزینه نکنند؛ امری که امروز در کردستان مرسوم است که در هر شهر برنامه‌ای جشنواره وار تقویت می‌شود و سایر حوزه‌ها نیز کم‌رنگ‌تر جلوه می‌نمایند.

    انتهای خبر/

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    17 − ده =