×
×

تصویب پایانه بین‌المللی کوزه‌رش سلماس در ایستگاه نهایی

  • کد نوشته: 1705
  • ۲۵ دی
  • ۰
  • شمارش معکوس برای نهایی‌شدن چهارمین پایانه مرزی ایران و ترکیه در کوزه‌رش سلماس به صدا درآمد.
    تصویب پایانه بین‌المللی کوزه‌رش سلماس در ایستگاه نهایی

    شمارش معکوس برای نهایی‌شدن چهارمین پایانه مرزی ایران و ترکیه در کوزه‌رش سلماس به صدا درآمده و به نظر می‌رسد که در آینده نزدیک، این مرز مهم به جمع مبادی تجاری و مسافری بین دو کشور مهم منطقه افزوده شود.

    آذربایجان غربی به دلیل موقعیت جغرافیایی ویژه به‌عنوان استانی مهم در تحقق سیاست راهبردی دولت در خصوص توسعه دیپلماسی منطقه و افزایش تعاملات بین‌المللی، به‌عنوان پیشران دیپلماسی منطقه‌ای و استانی ویژه و تأثیرگذار در رسیدن به تراز تجاری ۳۰ میلیارد دلاری مورد تفاهم بین دو کشور مطرح شد.

    گفته می‌شود پایانه مرزی کوزه‌رش گلینجک پس از تصویب در کار ویژه مرز و بررسی‌های لازم در کمیسیون تخصصی مربوطه در دولت، در مراحل نهایی تصویب در هیئت دولت قرار دارد.

    سفر استاندار آذربایجان غربی به ترکیه و حضور در ششمین اجلاس همکاری‌های اقتصادی با استان‌های همسایه بعد از وقفه‌ای چند ساله فتح بابی برای جلب نظر طرف ترک و انعقاد تفاهم‌نامه در جهت ایجاد چهارمین پایانه مرزی ایران و ترکیه در کوزه رش سلماس بود.

    شهرستان سلماس به جهت داشتن مرز مشترک با ترکیه که با بهره‌مندی از این ظرفیت می‌تواند مشکلات اقتصادی از جمله بیکاری در منطقه را ریشه‌کن کند و کوزه رش به‌عنوان منطقه‌ای که در فاصله ۴۰ کیلومتری شهر سلماس، ۱۲۵ کیلومتری ارومیه، ۲۰۰ کیلومتری تبریز و ۱۴۲ کیلومتری شهر وان ترکیه قرار گرفته، می‌تواند بستر مناسبی برای ایجاد تحول اقتصادی در ایران اسلامی، آذربایجان غربی و این شهرستان باشد.

    شمارش معکوس برای نهایی‌شدن چهارمین پایانه مرزی ایران و ترکیه در کوزه رش سلماس به صدا درآمده و کارشناسان اقتصادی بر این باور هستند که آذربایجان غربی با وجود بهره‌مندی از ظرفیت مرز، این قابلیت را برای توسعه بکار نگرفته بود و خوشبختانه باتدبیر دولت مردمی و اهتمام و برنامه‌ریزی استاندار آذربایجان غربی، امروز همه ظرفیت‌های مرزی این خطه از ایران از شمال تا جنوب، از بازرگان تا تمرچین و کلیه شکل عملیاتی و اجرایی به خود گرفته و می‌رود تا کوزه رش نیز وارد مناسبات اقتصادی و تجاری شده و شکوفایی منطقه تحقق یابد.

    تحقق این امر، ضمن ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال و توسعه، آبادانی و شکوفایی این خطه از ایران اسلامی، زمینه توسعه صادرات و افزایش ترانزیت کالا و تسهیل دسترسی از مسیر آذربایجان غربی به اروپای شرقی، غربی و آفریقا، دسترسی به بندر استراتژیک مرسین و دریای سیاه و مدیترانه را افزایش داده و خواهد توانست در رسیدن به اهداف اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه مؤثر واقع شود.

    انتهای خبر/

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    3 × 2 =